søndag 13. oktober 2013

Tørr med Barnevaderen

Nå har det regnet, og regnet og regnet i dagesvis. Da er det godt å ha godt regntøy til barna. Prinsen vår har oppdaget Barnevaderen - et genialt produkt som er både regnbukse og støvler i ett.


Materialet er Plavitex og er vann og vindtett. Det inneholder ikke ftalater og er godkjent iht EU-standard. Støvlene er sveiset på buksen med trippel sveisekant, så den er helt tett. Det finnes ingen sømmer som kan forårsake lekkasje. Selene er justerbare, og de er sydd slik at den ikke sklir ut av spennen. Dette gjør at passformen blir veldig god, og den er lett å ta på, og lett for barnet å bevege seg i. Den er til og med avrundet under armene for å få en ultimat passform.


Prinsen min syntes denne er kjempefin! Han syntes de støvlene er kjempestilige, og ber om å få ha den på selv om det ikke regner!

Denne herligheten kan også vaskes på 40 grader, men Barnevaderen anbefaler å vaske den for hånd på 30 grader da dette vil forlenge levetiden til produktet. Dette gjelder for alt av regntøy.


Jeg syntes dette er et genialt produkt, og nesten litt lei meg fordi jeg ikke har oppdaget det før! Prinsen kan leke og boltre seg så masse han vil i sølepytter og i våt natur uten å bli våt hverken på kroppen eller på beina. Den er veldig lett å ta av og på, og superlett å tørke. Den har også veldig god passform, og det er lett for barnet å bevege seg i Barnevadern. Med denne blir det garantert mindre klesvask i huset - noe som jeg vil være oppfinnerne av dette produktet evig takknemlig for! Vaskemaskinen går nok som det er, så nå har jeg nok litt større sjanse til å bli nesten ajour med klesvasken enn før!


Om man skal være ute i vann eller hav, må barnet alltid bruke redningsvest - eller så må barnet holde seg i fjæra slik som prinsen min her! Om man bruker redningsvest sammen med barnevaderen, så må en legge til 10 kg i tillegg til barnets vekt pga tyngden fra barnevaderen fylt med vann. Det er MEGET viktig at redningsvest brukes sammen med vaderen, da den fort vil fylles med vann, og siden det vil samle seg luft i støvlene vil hodet til barnet dras under. I tillegg må en voksen alltid være tilstede når barnet bruker denne i vann. Men å leke i fjæra sammen med mamma og pappa er trygt, så lenge barnet ikke begynner i vasse ut i havet!


Barnevaderen kommer i flere fine farger og alle har kjempestilige støvler. Du kan kjøpe disse herlighetene en rekke steder, og en komplet liste over forhandlere finner du her.
Gentialt produkt, som gjør både barna og foreldre glade! Løp og kjøp!

Du kan sjekke hjemmesiden til Barnevaderen for mer informasjon, og de har også egen Facebookside og Instagram #barnevaderen.

Ha en super kveld alle sammen! I morgen er det mandag - ny uke og nye muligheter!

1 kommentar:

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!