mandag 22. september 2014

Tørre og glade barn med barnevaderen

Har du noen gang lurt på om det fantes noe som kunne holde barna tørre når de leker i søledammer og plasker rundt? Det har iallfall jeg - og for litt over 1 år siden fant jeg løsningen - barnevadere!


Barnevaderen er en unik regnbukse med støvler som er sveiset fast i regnbuksen - altså både støvler og regnbukse i ett! Materialet er Plavitex og er vann og vindtett. Det inneholder ikke ftalater og er godkjent iht EU-standard.


Støvlene er sveiset på buksen med trippel sveisekant, så den er helt tett og det finnes ingen sømmer som kan forårsake lekkasje. Selene er justerbare, og de er sydd slik at den ikke sklir ut av spennen. Dette gjør at passformen blir veldig god, og den er lett å ta på, og lett for barnet å bevege seg i. Den er til og med avrundet under armene for å få en ultimat passform.


Her er det nyeste mønsteret på barnevadere - sorte bukser med stilige sebrastøvler. Både jeg og prinsen syntes de var kjempefine!

Og ikke nok med at produktet er veldig praktisk, det  kan også vaskes på 40 grader, men Barnevaderen anbefaler å vaske den for hånd på 30 grader da dette vil forlenge levetiden til produktet. Dette gjelder for alt av regntøy.

I barnehagen er alle de ansatte også kjempebegeistret for plagget! De sier at det sparer de for tid med av og påkledning og at mine barn er de eneste som er helt tørre under når de bruker vaderne! De sier at de ikke har sett maken og skulle ønske at alle barna hadde slike, og noen av de ansatte har jobbet i barnehage i over 25 år! Bedre skussmål kan vel ikke gis?


Barnevaderen kommer i flere fine farger og alle har kjempestilige støvler. Du kan kjøpe disse herlighetene en rekke steder, og en komplet liste over forhandlere finner du her.
Gentialt produkt, som gjør både barna og foreldre glade! Løp og kjøp!

Du kan sjekke hjemmesiden til Barnevaderen for mer informasjon, og de har også egen Facebookside og Instagram #barnevaderen.

Og følg med på bloggen - for den lille prinsessa har prøvd den geniale krabbevaderen! Om ikke lenge får du lese om hva vi mener om krabbevaderen ift barnevaderen for de minste barna! Og mens du venter kan du se flere bilder og lese innlegget om barnevaderen som vi testet i fjor her.

Ha en super kveld alle sammen! Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!