tirsdag 2. september 2014

Veskedilla

Dere som har fulgt meg lenge, har vel for lengst oppdaget en av mine svake sider - VESKER! Jeg elsker fine vesker, og det er like stas hver gang jeg får en ny!

Denne gangen har jeg fått en ny stelleveske fra Skip Hop, som jeg er helt fortapt i!


Er den ikke superlekker?  Den har mange fine detaler og flere rom med glidelås. Lommene foran på vesken har magneter som gjør at de holder seg sammen, og så er den så utrolig ett å feste på vogna! Jeg trenger ikke engang ta av bæreselen.


Vesken rommer masse, og har plass til alt jeg måtte ønske og litt til! Og så liker jeg mønsteret da! Greit med noe som ikke er ensfarget også i hverdagen! Stellematten som er med er også utrolig kjekk. Den har borrelås slik at den ligger pent sammen i vesken når det ikke er i bruk - veldig kjekt, spesielt om det skulle komme noen "godbiter" på det!

Her kan deres se noen detaljer fra den:

Modellen heter Skip Hop Duo Signature og kan anbefales på det varmeste. Både for deg som vil ha en praktisk stelleveske med masse plass, og for deg som vil ha pengebok og mobil sikkert oppbevart i egene lommer med glidelås!  Du kan lese mer om vesken og hvilke andre farger og mønstre du får den i her.

Og vet dere hva? Når småbarnsperioden er over og jeg ikke trenger stelleveske mer, så er vesken helt utmerket til å ha scrappesaker i! Så denne vesken skal bli med meg på scrappetreff og på vennindebesøk i fremtiden! Smart ikke sant? Det at den har så mange rom gjør den helt ideel også til dette formålet!

Håper du har sett at du kan vinne en slik valgfri stelleveske hos meg akkurat nå? Klikk deg inn øverst til høyre i bloggen eller trykk her, så kommer du rett til den flotte konkurransen! Gleder meg masse til å dele ut den fine premien til en av dere, så hvorfor ikke prøve lykken du også!

Ha en flott veskedag alle sammen :)


1 kommentar:

  1. I have read so many content on the topic of the blogger lovers however this
    piece of writing is really a fastidious article, keep it up.


    my page Moncler Italia

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!