tirsdag 4. november 2014

Babyvaderen vs barnevaderen

Her i Nordland har vi fortsatt ikke vinter, og de siste ukene har vi hatt både pent vær og skikkelig høstvær med masse regn.

Det har gitt oss mange muligheter til å teste babyvaderen til prinsessa vår.


Materialet buksen er laget i er Plavitex og er vann og vindtett. Det inneholder ikke ftalater og er godkjent iht EU-standard. Den har en snøring ovenfor hælen slik at buksen skal sitte godt på den lille foten. Det finnes ingen sømmer som kan forårsake lekkasje og selene er justerbare, og de er sydd slik at den ikke sklir ut av spennen. Dette gjør at passformen blir veldig god, og den er lett å ta på, og lett for barnet å bevege seg i. Den er til og med avrundet under armene for å få en ultimat passform.


 Babyvaderen finnes i to størrelser - 6 - 12 måneder og 12 - 16 måneder (og den kan brukes litt lengre også etter min erfaring). Buksen er genial siden barnet ikke får sand ol inn i busen og den sitter godt på de små føttene.


Plagget gir stor bevegelsesfrihet, og det er ikke noe problem å gå i den selv om den er myk under i motsetning til barnevaderen som har støvler. Jeg tror nok likevel babyvaderen er aller best til de minste som ikke har lært seg å gå enda, og vil være et perfekt plagg i regn til de minste barna. Men det er heller ikke noe problem å bruke den når barnet har begynt å gå.


Barnevaderen som jeg tidligere har skrevet om gir mer støtte når barna har lært seg å gå, men den har ellers akkurat de samme funksjonalitetene som babyvaderen. I barnehagen har vi fått masse gode tilbakemeldinger på barnevaderne, og ungene liker de kjempegodt.

Begge buksene kan trygt anbefales, og du kan lese mer om du flotte buksene inne på Barnevaderens hjemmeside. Her kan du også se hvor de forhandles.

Har du prøvd noen av disse og har gjort deg noen erfaringer?

5 kommentarer:

 1. Så smart:) Skal jeg jammen ha i bakhodet når våren kommer og minstefrøkna vil sitte ute i sandkassa hun også:)

  SvarSlett
 2. Hvordan er babyvaderen under føttene? Tenker at det kanskje kan bli litt glatt å gå på...?

  Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Når de er begynt å gå er barnevaderen bedre enn babyvaderen syntes vi. Da har du støvler neders med en god såle. Babyvaderen kan bli litt gladd, og er det hard underlag kan det bli litt hardt for de små føttene. Men så lenge de kryper og før de begynner å gå, er denne super.

   Slett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!